چاپ کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ

چاپ کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ

سال به سال شاهد تنوع و تغییرات نوع چاپ کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ در سطح جهان هستیم .

کاغذهای دیواری دارای طرح های جدید و متنوعی در زمینه طراحی دکوراسیون هستند . از این رو شاهد ظرح های پیشرفته تر هستیم ولی با این حساب هنوز طرح های اولیه کاغذهای دیواری دارای جایگاه خوبی می باشند .

هر کدام از این طرح های قدیمی دارای سبک های کلاسیک و مدرنی می باشند که موضوع نشان از میزان علاقه عموم افراد به کاغذ دیواری از گذشته تا کنون دارد .

از طرفی می توان بیان کرد که طرح های قدیمی و کلاسیک همچنان دارای محبوبیت خاصی نسبت به طرح های مدرن و پیشرفته امروزی هستند . در این مقاله قصد داریم که به بررسی تغییر نوع چاپ کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ در طول سالیان دراز بپردازیم .

چاپ کاغذ دیواری با طرح دلخواه

تغییرات کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ از گذشته تا کنون

در اوایل سالهای تولید و چاپ کاغذ دیواری به دلیل اینکه این کاغذ دارای لطافت خاصی بود ، برای کارکردن سخت بود که همین امر سبب آن شده بود که ارتباط کاغذ دیواری با دنیای هنرهای تزیینی بسیار کم شود .

پس از سال ها بر اثر تغییراتی که در مراحل تولید و نوع چسب استفاده شده در تولید آن قرار گرفت ، این نوع کاغذ توانست جایگاه بسیار خوبی را برای زمینه دکوراسیون داخلی بوجود آورد .

جالب است که بدانیم اولین طرح چاپ شده بر روی کاغذ دیواری مربوط به کشور انگلستان در سال 1509 میلادی است که این طرح ، اثری ایتالیایی با انجام حکاکی بر روی چوب انار است که به دوران هنری هشتم تعلق دارد .

نوع سبک طراحی کاغذ دیواری در قرن پانزدهم

در زمان های دور یعنی در قرن پانزده میلادی از انواع رنگ برای نقاشی منزل استفاده می شد . پس از تولید کاغذ بوسیله چینی ها ، اروپایی برای تولید و چاپ بر روی کاغذ دیواری برای کاهش هزینه زیاد نقاشی دست به کار شدند .

طرح های قرن پانزده به دلیل اینکه اولین طرح ها بودند ، به شکل طرح های گل داماسک و راه راه بود که طرفدارانی زیادی نیز هنوز دارد .

در آن زمان از این طرح ها بیشتر برای کاخ های سلطنتی و منازل اشرف زادگان استفاده می شد که استفاده آن برای عموم مرسوم نبود و در سال 1509 ، اولین طرح ها چاپ شد .

به جرات می توان عنوان کرد که بنیاد دکوراسیون داخلیکاغذ دیواری هنر مدرن و طراحی ها به زمان رم و مصر باستان بر می گردد که دارای نقش هایی با فرهنگ آن زمان بود .

از طرفی در مناطق سردسیر اروپا به منظور جلوگیری از ورود سرما به منازل از کاغذهای دیواری ضخیم با طرح های جذابی استفاده می شد که این کار باعث جلوگیری از هدر انرژی منزل می شد .

سبک طراحی کاغذ دیواری با رشد صنعت چاپ در قرن بیستم

از زمانی که در قرن پانزدهم میلادی ، چینی ها و مصری ها اقدام به تولید اولیه کاغذهای دیواری کردند ، این صنعت تا قرن بیستم که قرن پیشرفت تکنولوژی در صنعت چاپ بود ، داست .

با این پیشرفت تکنولوژی دستگاه های چاپ فوق حرفه ای به نام دستگاه صفحه نمایش ابریشم مکانیکی در سال 1920 طراحی و تولید شد که این دستگاه میلیون ها رول کاغذ دیواری را در مدت زمان 10 به فروش رسانید ولی تکمل زمینه رنگ در صنعت چاپ تا دهه 1950 میلادی ادامه یافت .

سبک کاغذ دیواری های مدرن و امروزی

بهتر است بدانیم که طرح و رنگ های امروزی در صنعت چاپ ، تفاوت های بسیاری پیدا کرده است .

از جمله این تفاوت ها می توان به حفظ طرح های قدیمی در مقابل طرح متنوع امروزی اشاره کرد . طراحان بر اساس سلیقه و خواسته مشتریان خود اقدام به ترکیب رنگ ها و پدید آوردن طرح های ایده آل امروزی کردند .

با توسعه صنعت چاپ و ارائه خدمات طراحی و چاپ مراکز چاپ مختلفی اقدام به ارائه طرح های سه بعدی در زمینه پوستر و کاغذهای دیواری کرده اند که این طرح های به دلیل پیشرفت تکنولوژی دارای رنگ بندی وسیع تر و جذاب تری می باشد .

چاپ هنر مدرن کاغذ دیواری

نتیجه گیری

در انتها نیز می توان نتیجه گرفت که با توجه به سیر عظیم تغییراتی که صنعت چاپ از گذشته تا زمان حال داشته است ، می توان با این حجم از تنوع رنگ ، جنس و طرح بندی اقدام به طراحی ، تولید و چاپ کاغذهای دیواری و پوستری های مختلف و جذاب با بهترین کیفیت نمود .

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید.